Η κυβέρνηση προωθεί την ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης των απορριμμάτων και εξαπατά ότι δήθεν είναι εναντίον της!

By Δημοσιευμένο Ιουλίου 03, 2017

Η κυβέρνηση και ιδίως ο νεοφιλελεύθερος μνημονιακός υπουργός, κ.Σκουρλέτης που κατά τη διάρκεια της απεργίας έβλεπε (!) παντού "αριστερές συνωμοσίες", για να δικαιολογήσει το θλιβερό του ρόλο, ξέχασε να πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ευαγγελιζόταν και υποσχόταν με όλους τους τρόπους, ότι  θα καταργούσε τα μνημόνια και τον Καλλικράτη.

Αφού λοιπόν επιτέθηκε λεκτικά κατά των ιδιωτικοποιήσεων και παράλληλα και κατά των παρατάξεων της ΛΑΕ και τρου ΚΚΕ, ιδού δόξα λαμπρή να  καταργήσει στην πράξη ΤΩΡΑ, το άρθρο 61 του ν. 3979/2011, δηλαδή τη μνημονιακή διάταξη, με την οποία δύνανται νομίμως οι Δήμοι να αναθέτουν σε ιδιώτες την καθαριότητα. Την ίδια προτροπή κάνουμε και προς τις φιλοκυβερνητικές παρατάξεις στους δήμους που έβγαλαν κυβερνητικές ανακοινώσεις για να υπερασπιστούν την κυβέρνηση! Αν δεν καταργήσει το νόμο αυτό και δεν συμπεριλάβει και ένα νομοθετικό πλαίσιο για την απαγόρευση της διαχείρισης των απορριμμάτων από ανώνυμες εταιρείες, αν δεν προωθήσει άμεσα την δημιουργία δημόσιων φορέων διαχείρισης νπδδ, κλπ, αν δεν σταματήσει τώρα τα έργα πιλότους για την τεράστια κερδοσκοπία των μεγαλοεργολάβων σε βάρος του περιβάλλοντος και των πολιτών, όπως αυτό της ΜΕΑ Θήβας, απλώς θα επιβεβαιώσει απόλυτα, ότι η κυβέρνηση απλά στα λόγια είναι κατά των ιδιωτικοποιήσεων και στην πράξη προωθεί ευθέως όλη τη διαχείριση προς τους ιδιώτες. Δηλαδή, πολύ απλά, θα επιβεβαιώσει την εξαπάτηση των πολιτών και των εργαζομένων από την κυβέρνηση. 

Θήβα 3.7.2017

Θανάσης Σκούμας

Προφίλ

  • Το 1989 ο νομός Βοιωτίας αποκτά το δικό του Ελεύθερο Ραδιόφωνο με την ονομασία Ράδιο Θήβα 97,5.
    Η εμβέλεια του αλλάζει και σηματοδοτεί το περιφερειακό Ραδιόφωνο της Στερεάς Ελλάδας με κύριο στόχο του την Ενημέρωση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΙΣΩΠΟΥ 7.32200
22620 81273
Fax: 22620 28117
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Quote

  • Η μουσική και ο ρυθμός βρίσκουν το δρόμο τους προς τα πιο απόκρυφα μέρη της ψυχής.

    - Πλάτων -