Σπεύδουν να συγκροτήσουν ξανά την παρανόμως συσταθείσα επιτροπή, αντί να ενεργήσουν δικαστικές ενέργειες κατά της ΔΙΑΒΙΠΕΘΙΒ ΑΕ!

By Δημοσιευμένο Ιουνίου 24, 2017

Δυστυχώς για την πόλη μας και για το Δήμο μας, και ειδικά και για τη Θίσβη, η δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος, ξεκάθαρα επιλέγουν πολιτικά ευθέως την υποστήριξη των ιδιωτικών συμφερόντων σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος.

Είναι δε, τόση η κοροϊδία που αναφέρουν περί "εξέτασης του θέματος της πρόσβασης των δημοτών στον αιγιαλό της περιοχής της ΤΚ Θίσβης", χωρίς να αναφέρουν τον αποκλεισμό του δημοτικού δρόμου προς την παραλία Αγγελή, ούτε την παραλία Αγγελή. Υπενθυμίζουμε ότι ο "συμβιβασμός" τους, είναι η πρόταση της Βιομηχανίας και ειδικότερα του κ. εκπροσώπου της κ. Κουδούνη, να αποκλειστεί για πάντα η πρόσβαση των δημοτών προς τον όρμο της Νούσας και φυσικά προς την παραλία Αγγελή! Αυτός είναι ο συμβιβασμός τους, η παράδοση των κοινοχρήστων χώρων της Θίσβης, με αντάλλαγμα την αόριστη και μη δεσμευτική υπόσχεση του ομίλου Στασινόπουλου να δημιουργήσει δρόμο για μια περιοχή χιλιόμετρα μακριά, αφήνοντας στις καλένδες τις καταπατήσεις του. Ήταν τόση η πρεμούρα τους να τα προχωρήσουν γρήγορα, προς εξυπηρέτηση του ιδιώτη, που έκαναν επιτροπή με τη συμμετοχή του καταπατητή και αντίδικου του Δήμου, τη ΔΙΑΒΙΠΕΘΙΒ ΑΕ.

Δείτε το 1ο θέμα για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 26-06-2017:

"1ο. Εκ νέου συγκρότηση επιτροπής για την εξέταση του θέματος της πρόσβασης των δημοτών στον αιγιαλό της περιοχής της Τ.Κ. Θίσβης, μετά την ακύρωση της υπ’ αριθ. 75/2017 Α.Δ.Σ. με την υπ’ αριθ. Πρωτ. : 606/73858/9-6-2017 απόφαση του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Δ/σης Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδας, λόγω μη νόμιμης συγκρότησης της επιτροπής που συστάθηκε με την υπ’ αριθ. 305/2016 Α.Δ.Σ."

Η δημοσίευση έγινε στο προσωπικό προφίλ του κ. Σκούμα στο facebook.

Προφίλ

  • Το 1989 ο νομός Βοιωτίας αποκτά το δικό του Ελεύθερο Ραδιόφωνο με την ονομασία Ράδιο Θήβα 97,5.
    Η εμβέλεια του αλλάζει και σηματοδοτεί το περιφερειακό Ραδιόφωνο της Στερεάς Ελλάδας με κύριο στόχο του την Ενημέρωση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΙΣΩΠΟΥ 7.32200
22620 81273
Fax: 22620 28117
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Quote

  • Η μουσική και ο ρυθμός βρίσκουν το δρόμο τους προς τα πιο απόκρυφα μέρη της ψυχής.

    - Πλάτων -