ΕΚΔΗΛΩΣΗ- ΣΥΖΗΤΗΣΗ της ΛΑΕ Βοιωτίας με θέμα το Ιδιωτικό Χρέος - Κόκκινα Δάνεια - Πλειστηριασμοί

By Δημοσιευμένο Δεκεμβρίου 08, 2016

Σας καλούμε σε εκδήλωση-συζήτηση της Λαϊκής Ενότητας Βοιωτιάς, με ομιλητές τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας, Δημήτρη Σαραφιανό, Διονύση Φλαμιάτο και Θανάση Σκούμα στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, στην αίθουσα ΑΡΜΟΝΙΑ, τη Δευτέρα 12/12/2016 και ώρα 19:00, με θέμα «Ιδιωτικό Χρέος - Κόκκινα Δάνεια – Πλειστηριασμοί»

Το ιδιωτικό χρέος αποτελεί μαζί με το δημόσιο χρέος, αβάσταχτη  θηλιά στο λαιμό του ελληνικού λαού. Η εκρηκτική αύξηση του συνδέεται κυρίως, με τις αλόγιστες πιστώσεις των τραπεζών μετά την ένταξη στο ευρώ, καθώς και με τις Μνημονιακές πολιτικές των τελευταίων ετών. Πλέον, οι δανειολήπτες κινδυνεύουν άμεσα με απώλεια βασικών περιουσιακών στοιχείων και κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών που αφορούν την επιβίωση τους.

Εδώ που έχουν φθάσει τα πράγματα δεν υπάρχει άλλη λύση από διαγραφή χρεών με λογική «Σεισάχθειας». Η πρόταση της Σεισάχθειας δεν γίνεται μόνο για λόγους κοινωνικής δικαιοσύνης, αλλά είναι αναγκαία για την επανεκκίνηση της οικονομίας. Βέβαιά, η ριζική αντιμετώπιση των ιδιωτικών χρεών, απαιτεί ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής, που αποτελεί βασική αιτία δημιουργίας τους.

Υπερασπιζόμαστε τους πολίτες που έχουν πέσει θύματα των μνημονιακών πολιτικών, της φορολεηλασίας και της τραπεζικής τοκογλυφίας.

Είμαστε στο πλευρό των κινημάτων κατά των πλειστηριασμών

Απαιτούμε την προστασία της αγροτικής γης και την αποτροπή συγκεντροποίησής σε ξένα funds.

Αγωνιζόμαστε για την εφαρμογή εναλλακτικής πολιτικής

Λαϊκή Ενότητα Βοιωτίας

Προφίλ

  • Το 1989 ο νομός Βοιωτίας αποκτά το δικό του Ελεύθερο Ραδιόφωνο με την ονομασία Ράδιο Θήβα 97,5.
    Η εμβέλεια του αλλάζει και σηματοδοτεί το περιφερειακό Ραδιόφωνο της Στερεάς Ελλάδας με κύριο στόχο του την Ενημέρωση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΙΣΩΠΟΥ 7.32200
22620 81273
Fax: 22620 28117
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Quote

  • Η μουσική και ο ρυθμός βρίσκουν το δρόμο τους προς τα πιο απόκρυφα μέρη της ψυχής.

    - Πλάτων -