Avatar

On Air

Ράδιο Θήβα

Κώστας Νίκας: Βρίσκομαι στο πλευρό όλων των ομάδων της Βοιωτίας

By Δημοσιευμένο Σεπτεμβρίου 09, 2017

Το φετινό Πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό καθώς θα συμμετέχουν ιστορικές ομάδες όπως ο Ορχομενός, Πλαταιές, Λεύκτρα, ΠΑΣ Οινοφύτων.

Στο πρωτάθλημα της Α΄Τοπικής Κατηγορίας θα διεξαχθούν αγώνες play off για την άνοδο στην Γ΄Εθνική και play out για τον υποβιβασμό στη Β΄Κατηγορία. Τα play off έγιναν για να υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός και να είναι όσο πιο καθαρό γίνεται το πρωτάθλημα, σε συνδυασμό θα λειτουργήσει αποτρεπτικά σε βαθμολογικά αδιάφορες ομάδες από το να "πετάνε" παιχνίδια.

Υποχρεωτική η συμμετοχή ενός τουλάχιστον παίχτη κάτω των 20 ετών σε κάθε ομάδα για όλη την διάρκεια του αγώνα. Η αρχική πρόταση που είχαν κάνει στον κ. Νίκα ήταν για τρεις παίχτες αλλά συμβιβάστηκαν σε έναν ανά ομάδα.

Ο κ. Νίκας δήλωσε ότι από πέρυσι που ανέλαβε τα ηνία της ΕΠΣ Βοιωτίας προσπάθησε να υπάρχει διαφάνεια & ανταγωνισμός, επίσης βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθούν συνεχώς τις ομάδες που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά. Υπάρχουν καθημερινά επαφές με πάρα πολλές ομάδες για να βρίσκεται η ΕΠΣ Βοιωτίας ενήμερη για τυχόν προβλήματα είτε οικονομικά είτε κάποιου άλλου είδους ώστε να μπορεί να βοηθάει όσο το δυνατόν περισσότερο για να κατεβαίνουν στο πρωτάθλημα όσο περισσότερες ομάδες γίνεται.

Για τις δημοσιεύσεις περί μη ρίψης ευθυνών σε κανέναν που αφορά το πόρισμα των ορκωτών λογιστών ο κ. Νίκας δήλωσε «Όταν ανέλαβα τον Σεπτέμβριο και στην πορεία αυτή από τις αρχές Ιανουαρίου και σύμφωνα με όσα γραφόντουσαν στον τύπο έβαλα μαζί με τους συναδέλφους μου ορκωτούς λογιστές, ο έλεγχος ολοκληρώθηκε και η έκθεση του ορκωτού λογιστή μας εδόθη. Υπάρχουν πάρα πολλά αδιευκρίνιστα σημεία τα οποία βρίσκονται υπό διερεύνηση, έχει συσταθεί επιτροπή η οποία θα τα ελέγξει. Εάν προκήψουν ποινικές ευθύνες θα κατατεθεί το πόρισμα στον Εισαγγελέα μαζί με ότι άλλα στοιχεία έχουμε μαζέψει.» 

Όταν ερωτήθη πόσο καιρό θα διαρκέσουν οι έρευνες αυτές απάντησε ότι αυτό εξαρτάται από την τράπεζα, των οποίων οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες, τα αρχεία είναι πολύ δύσκολα να βρεθούν ώστε να μάθουμε που έχουν πάει τα χρήματα, ποιος τα έχει παραλάβει και τι αγορές έχουν γίνει με αυτά.

Για τα υπονοούμενα προς το πρόσωπο του περί σαμποτάζ στον Λεβαδιακό όταν αυτός ζητούσε βοήθεια για την παραμονή στην Super League ο κ. Νίκας δήλωσε «Έκανα ότι μπορούσα για να βοηθήσω τον Λεβαδειακό, είχα παρευρεθεί σε όλες τις συγκεντρώσεις του έχοντας δηλώσει την στήριξη μου. Είχα μεταβεί μαζί με τοπικούς άρχοντες του νομού στον Υπουργό Αθλητισμού τον κ. Βασιλειάδη όπως και στον τέως αλλά και τον σημερινό πρόεδρο της ΕΠΟ ζητώντας την παραμονή του Λεβαδειακού σαν μοναδική ομάδα της Βοιωτίας στην Super League.»

Όσον αφορά την απουσία του από την χθεσινή παρουσίαση της ομάδας του Λεβαδειακού ο κ. Νίκας δήλωσε ότι «Παρότι η βοήθεια της ΕΠΣ είναι αμέριστη στον Λεβαδειακό σε καθημερινή βάση ο Λεβαδειακός δεν μας κάλεσε στην χθεσινή παρουσίαση»

Κλείνοντας, τόνισε πως η ομάδα της Χαλκίδας θα παραμείνει στον όμιλο της Στερεάς Ελλάδος ενώ αν και υπήρχε επιθυμία η ομάδα της Θήβας και του Διστόμου να μεταφερθούν σε άλλους ομίλους, ο κ. Νίκας κατάφερε να φέρει τις ομάδες στον όμιλο της Στερεάς Ελλάδος.

*Μπορείτε να ακούσετε παρακάτω ολόκληρη της συνέντευξη του κ. Νίκα.

Media

Προφίλ

  • Το 1989 ο νομός Βοιωτίας αποκτά το δικό του Ελεύθερο Ραδιόφωνο με την ονομασία Ράδιο Θήβα 97,5.
    Η εμβέλεια του αλλάζει και σηματοδοτεί το περιφερειακό Ραδιόφωνο της Στερεάς Ελλάδας με κύριο στόχο του την Ενημέρωση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΙΣΩΠΟΥ 7.32200
22620 81273
Fax: 22620 28117
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Quote

  • Η μουσική και ο ρυθμός βρίσκουν το δρόμο τους προς τα πιο απόκρυφα μέρη της ψυχής.

    - Πλάτων -