«Βούλιαξε» για ακόμα μια χρονιά η Αλυκή (Φωτογραφίες)

By Δημοσιευμένο Αυγούστου 09, 2017

Πιστοί στο ραντεβού ήταν και φέτος το Φροντιστήριο Θηβαϊκής αρχαιογνωσίας στην Αλυκή για να γιορτάσουν το Αυγουστιάτικο Φεγγάρι. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Αναστάσιος Καμούτσης Δ.Ε Θίσβης, ο κ. Κατσάρας Δ.Ε Πλαταιών, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, ο πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου κ. Στάθης Κεφαλάς, τα μέλη του Δ.Σ της τοπικής κοινότητας Ξηρονομής κ. Θ. Μαρίνης, Δημοτικοί Σύμβουλοι Θήβας Τυρινόπουλος Κωνσταντίνος, Θωμάς Κιούσης, ο πρόεδρος του ΣΠΟΑΚ και επικεφαλής της "Ώρας Ευθύνης" κ. Σταμάτης Χαλβατζής.

Ο Πρόεδρος του Φροντιστηρίου Θηβαϊκής Αρχαιογνωσίας ευχαρίστησε όλους του παρευρισκόμενους που δώσανε το παρόν, τους χορηγούς που ήταν οι βασικοί συντελεστές της εκδήλωσης, την Ενεργειακή Κατσέλης Α.Ε, τον ΣΠΟΑΚ Αρίων, τον κ. Σκαλή τονίζοντας για ακόμη μια φορά ότι δεν μας χωρίζει τίποτα αντιθέτως μας ενώνει η ιστορία, ο πολιτισμός, ο τουρισμός καυτηριάζοντας κάποιους που θέλοντας να ρίξουνε λάσπη ώστε να μην γίνει η εκδήλωση λέγοντας ότι είναι μικροί άνθρωποι για μεγάλα γεγονότα. Ο Αντιδήμαρχος κ. Αναστάσιος Καμούτσης τίμησε με τον χάρτη και το βιβλίο "88 αρχαίες πόλεις της Βοιωτίας" και ο πρόεδρος του Φροντιστηρίου αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Αγνιάδη για την παρουσία του, του παρέδωσε τον χάρτη και το βιβλίο με τις 88 αρχαίες πόλεις της Βοιωτίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Πόπη Αστεριάδη που διασκέδασε τους φίλους και τα μέλη του Φροντιστηρίου λέγοντας τραγούδια της εποχής της θυμίζοντας την παλιά εποχή, μαζί με τον Γιώργο Δανέζη, τον Χρήστο Μπέλτσιο και τον Πάρη Καρακανά στη κιθάρα και το μπουζούκι και τέλος τον μαέστρο Γιώργο Σαλβάνο.Προφίλ

  • Το 1989 ο νομός Βοιωτίας αποκτά το δικό του Ελεύθερο Ραδιόφωνο με την ονομασία Ράδιο Θήβα 97,5.
    Η εμβέλεια του αλλάζει και σηματοδοτεί το περιφερειακό Ραδιόφωνο της Στερεάς Ελλάδας με κύριο στόχο του την Ενημέρωση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΙΣΩΠΟΥ 7.32200
22620 81273
Fax: 22620 28117
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Quote

  • Η μουσική και ο ρυθμός βρίσκουν το δρόμο τους προς τα πιο απόκρυφα μέρη της ψυχής.

    - Πλάτων -